Grad Varaždinske Toplice

Foto - Dan Grada proslavljen u odličnoj atmosferi

Objavljeno: 11.11.2023. 17:07

Zadnja izmjena: 11.11.2023. 17:12

U sklopu obilježavanja Dana grada Varaždinskih Toplica, toplička Udruga umirovljenika i njihovi gosti priredili su jučer ugodnu i zanimljivu pjesničku večer pod nazivom „Zlatne godine”, a veselo je bilo i na Trgu Republike Hrvatske ususret Martinju, izvijestili su iz Grada. 

 Udruga vinogradara i voćara sv. Martin Varaždinske Toplice organizirala je Martinjske špelancije uz dobru kapljicu, pečene kestene, kuhane kobasice, kušanje mladih vina i tamburaški sastav „Ex Fakini”. 

Na Trgu je bila organizirana i izložba rukotvorina udruga žena „Naši cajti” Varaždinske Toplice i „Svibovečki zvon” Svibovec Toplički, udruga „Biserna dolina” Grešćevina pobrinula se za ukusne, neodoljive slastice, a članovi topličke Lovačke udruge „Jelen” za posjetitelje su pripremili odličan lovački gulaš, dodaje se u priopćenju.

U župnoj crkvi sv. Martina u Varaždinskim Toplicama građani su mogli uživati u orguljaškoj glazbi, a koncert su održali Mario Perestegi - orgulje i Dario Teskera – truba. Vrhunac večeri, bio je nastup popularnih „Kavalira” na Trgu Republike Hrvatske. Program obilježavanja Dana grada nastavljen je u subotu javnom pokaznom vatrogasnom vježbom.

Komentari