novo ime na staroj adresi

eTV: Danas je uz glazbu i gastronomiju svečano otvoren PSC Varaždin - sve o pregledu vozila za 1 kn

Objavljeno: 21.10.2016. 18:37

Zadnja izmjena: 21.10.2016. 18:57

Foto: Siniša Sović / Agencija Sjever

Danas, u poslijepodnevnim satima na adresi Optujska 155, uz glazbene nastupe, gastronomske delicije i napitke otvoren je PSC Varaždin.

Posjetitelje je tako zabavljao tamburaški sastav Vranac uz Žigu Međimurskog, a čak 300 porcija roštilja i pića je za posjetitelje bilo potpuno besplatno.

Osim zabavnog dijela programa, posjetitelji su također mogli i testirati novu MOKKU X i ostale Opel modele, razgledati bogatu ponudu rabljenih vozila ili se samo dobro zabaviti.

Jure Jagar, voditelj poslovnice PSC Varaždin prilikom otvorenja je istaknuo kako je centar otvoren 1.7., no danas je imao službeno otvorenje te u ponudi, osim automobila, ima i razne servisne usluge.

- Drago nam je što smo došli u Varaždinsku županiju, možemo ponuditi našim kupcima nova i rabljena vozila, imamo uslugu limarije, lakirnice, rezervnih dijelova i originalnih. - rekao je voditelj poslovnice. 

PSC Varaždin također ima i aktualnu specijalnu ponudu tijekom koje će svi koji se odluče na posjet PSC-u, izmjenu ulja i filtera na svim Opel modelima platiti samo 399 kn, a pregled vozila samo 1 kn. 

Ova vrijedna akcija je u ponudi još samo sutra, te je svoj termin potrebno prethodno rezervirati na broj 042/331 556.

Komentari