predstavljanje u atriju

FOTO U atriju Županijske palače predstavila se općina Bednja uz razne OPG-ove, KUD-ove i Kavalire

Objavljeno: 20.08.2018. 20:47

Zadnja izmjena: 24.08.2018. 14:19

Foto: Luka Šalamun

Nakon što se prvoga dana u atriju Županijske palače u Varaždinu predstavio Ludbreg, danas je došao na red i za općinu Bednju uz svoj bogati zabavni program i neizostavni koncert bednjanskih Kavalira.

Tijekom današnjeg dana mogli ste uživati u prezentacijama, degustacijama i prigodnoj prodaji Udruga pčelara, proizvodima od rogoza, te lavande i predstavljanju vina bednjanskog kraja, nastupima KUD-a Cvetlinski zvon i KUD-a Josip Jedvaj Vrbno, a na kraju večeri od 19 sati u koncertu Kavalira. 

Načelnik Općine Bednja, Damir Poljak, u atriju Županijske palače zahvalio se pozivu Varaždinske županije kako bi mogli predstaviti općinu Bednja.

Zamjenik župana Tomislav Paljak prokomentirao je kako su htjeli posjetiteljima ove godine ponuditi nešto novo, jer su kako kaže "svjesni da turistička ponuda Varaždinske županije mora doživjeti novi sadržaj te se mora obogatiti", a ideja s Bučogradom je zapravo nastavak priče brendiranja bučinog ulja, te je dodao "znali smo zašto želimo potaknuti pozornost na bučino ulje, a to je činjenica da je recimo 20 posto ukupne proizvodnje buče i bučinih ulja upravo na području Varaždinske županije".

 

 

Komentari