uživanje u loptanju

FOTO Danas se u Petrijancu igrao brzi i žestoki nogomet - a sutra nas čeka spektakl

Objavljeno: 25.02.2017. 20:34

Zadnja izmjena: 25.02.2017. 20:59

Foto: Viktor Hranić

U Petrijancu se danas igralo četvrtfinale nogometnog turnira koji traje već treći tjedan. Osam ekipa odmjerilo je svoje snage u brzom i žestokom nogometu, igrajući striktno na pobjedu.

Jer, sutra će ih ostati samo 4 u polufinalu. Sastav momčadi je 4 + 1, lopta se brzo prenosi po terenu i nema predaha ni igračima ni gledateljima. Dečki iz Sračinca, Petrijanca, Maruševca, Cestice i Vinice iskusni su nogometni maheri, tako da je sve prštalo od dobrog nogometa. Isplati se, na koncu, odnijeti pobjedu na ovom turniru, jer to donosi i 1600 kn.

Sutrašnji spektakl

A sutra će osim nastupa 4 najbolje ekipe biti i razne druge zabave. Pojavit će se mažoretkinje, zatim domaći plesni par, a bit će tu i petrijanečki kurenti sa svojim živopisnim maskama. Ulaznica od simboličnih 10 kn treba pomoći desetorici domaćih studenata. 

Uglavnom, oni koji sutra dođu neće zažaliti, a ujedno će makar malo pomoći mladima koji stječu znanja na fakultetima. Koji, da to obavezno spomenemo, i rade na organizaciji ovog turnira, tako da zarađuju novac na pošten način. Plan je organizatora da od sljedeće godine to bude još više u rukama studenata, pa da im se na taj način još više pomogne. Kako je bilo danas - možete vidjeti u našoj fotogaleriji.

Komentari