aktivni su u varaždinu

FOTO: Djeca iz varaždinskog Bronxa organizirala rasprodaju igračaka, uskoro i međuzgradske igre

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 06.08.2017. 17:03

Zadnja izmjena: 06.08.2017. 17:03

U sklopu male kvartovske inicijative jučer su djeca Varaždinskog kvarta Bronx organizirala rasprodaju dječjih igraćaka i rekvizita. Kao štandovi su im poslužile klupice. Cijene su bile simbolične, a između ostalog tu se moglo nači od rječnika stranih riječi, lopti, igračaka, odječe, jastuka za spavanje, lavande, krušaka i kupina.

 Tu nije bilo samo prodaje bilo je i poklanjanja i razmjena. Uz sve to djeca su pokazala i svoje vještine,od visenja i izvođenja gimnastičkih pokreta na „štangi za klofanje tepiha“ pa sve do do mini koncerta Fran Keretića na klarinetu. Roditelji su uz to sto su djeci u ovom vručem ljetom danu osigurali dovoljne količine vode, sokova i grickalica također pokazali svoje talente. Za kraj dana kada je malo pala temperatura Mladen Balažić je organizirao za djecu graničar u kojem su sudjelovala djeca i poneki roditelj.

Mladen je za tu priliku na obližnjem atomskom igralištu iscrtao igralište za graničar. Ovom prilikom pozivamo svu djecu iz obližnih kvartova da se nam pridruže na 2 . međuzgradskim igrama koje će se održat 20.08.2017.u parku Bronx, te da odigraju partiju graničara, tenisa ili odmjere u trčanju na 500 m. Kako je bilo na prošlogodišnjim prvim međuzgradskim igrama možete vidjeti na slikama. Uz dobru zabavu na kraju su bile podjeljene i nagrade.

 

 
 

Komentari