Održan 7. festival

FOTO: DJECA PJEVAJU Hrabri mališani srčanim pjevanjem oduševili punu dvoranu u Graberju

Na ovogodišnjem 7. festivalu "Djeca pjevaju" danas predstavilo se 26 novih autorskih pjesama u izvođenju malih pjevača iz Hrvatske i Slovenije. 
Objavljeno: 29.03.2019. 19:57

Zadnja izmjena: 30.03.2019. 09:21

Foto: Viktor Hranić

Na ovogodišnjem 7. festivalu "Djeca pjevaju" predstavilo se 26 novih autorskih pjesama u izvođenju malih pjevača iz Hrvatske i Slovenije. 

Na festivalu su nastupili brojni predstavnici škola, gradova i općina sjeverozapadnog dijela Hrvatske. Tako su po prvi puta na festivalu nastupili i predstavnici OŠ Selnica iz Međimurske županije. Pjevače je pratio zbor "Mali slavuji" DND-a Varaždin i zbor OŠ Šemovec. Veselja i navijanja djece nije nedostajalo, a dvorana Graberje je kao i svaki puta bila puna. 

Prvo mjesto u mlađoj kategoriji (od 6 do 10 godina) osvojila je Bela Mitrović s pjesmom Ana i Braco, drugo mjesto Matea Pofuk s pjesmom Lisica i pas, a treće mjesto dijele Vita Stanovnik s pjesmom Ko ko ko Kokice i Jelena Štrlek s pjesmom Medo. Prvo mjesto u starijoj kategoriji (od 11 do 15 godina) osvojila je Lucija Pavlović s pjesmom Thought to You, drugo mjesto dijele Mateo Češnjaj s pjesmom Moja soba i Lucija Jertec, Tamara Kefelja i Ida Hižak s pjesmom Glas za bolji svijet, a treće mjesto dijele Petra Blaško s pjesmom Zima i Laura Kanešić s pjesmom pod nazivom Glupa pjesma. Pjevače je pratio zbor Mali slavuji DND-a Varaždin i zbor OŠ Šemovec. Nastupio je UPS Feel i prošlogodišnja pobjednica Lana Tukač, a glazbena gošća je bila Gabriela Hrženjak. Tvrtke MVV, Euro-unit, Magro i Tin marketing pobrinule su se da nagrađeni dobe bicikle, gitare, mikrofone i poklon pakete.

Komentari