Grad Ludbreg

Foto - Dječji karneval u Ludbregu okupio mnogo maškara i gledatelja, evo kako je bilo

Objavljeno: 11.02.2024. 09:43

Zadnja izmjena: 11.02.2024. 09:43

Foto: Ludbreške e-novine

Druge subote u veljači, točno u deset sati, maskirane skupine dječjih vrtića preplavile su glavni gradski trg u Ludbregu. Dan za zabavu pod maskama organizirala je Turistička zajednica područja Centar svijeta i Udruga Črni maček Ludbreški.

Na dječjem maskenbalu sudjelovala su djeca ludbreških dječjih vrtića i to Gusjenice i Bombončići iz DV Radost te Zaljubljene mačke i miševi iz DV Smjehuljica. Nastupila su djeca iz DV Suncokret Sveti Đurđ te DV Vlakić Martijanec. Ples pod maskama izvele su i Ludbreške mažoretkinje te maskirani plesači Twirling kluba Ludbreg. Voditelji dječjeg karnevala koji je na trg privukao i mnogobrojno gledateljstvo bili su princeza karnevala Tara Zlatić i princ Jakov Havaić. Direktorica Turističke zajednice područja Centar svijeta Petra Međimurec nije krila zadovoljstvo.

– Drago mi je da se danas na trgu u Ludbregu okupio tako veliki broj djece i nadam se da je njima bilo zabavno isto kao i nama. I ovim putem se želim zahvaliti svima koji su sudjelovali, a posebno grupama iz dječjih vrtića i plesnim skupinama koji su za sve nas pripremili prekrasan i šarolik program i pokazali kako je zadivljujuća dječja kreativnost. Vidimo se druge godine, možda ne u isto vrijeme, ali svakako na istom mjestu – rekla je.

Komentari