gornji kneginec

Foto - Dječji vrtić 'Bubamara' slavi svoj 25.rođendan

Objavljeno: 04.10.2022. 08:15

Zadnja izmjena: 04.10.2022. 09:04

Rođendan je važan događaj za svakog, osobito za djecu, a kad vrtić pun djece slavi svoj 25. rođendan, onda se slavi cijeli tjedan, pa će se tako i u vrtiću 'Bubamara' pjevati, plesati, vježbati, slikati i veseliti cijeli tjedan.

Veliko je to slavlje jer je iza dječjeg vrtića Bubamara već 25 prekrasnih godina ispunjenih dječjim smijehom i koracima. Dječji vrtić Bubamara svoja vrata za mališane otvorio je 1. listopada 1997. godine na lokaciji Školska 1 u Knegincu Gornjem, dok danas Dječji vrtić svoje usluge pruža u dva novosagrađena objekta u Knegincu Gornjem i Lužanu Biškupečkom.

U periodu od 3.-7. listopada ove godine vrtić otvara svoja vrata svim gostima i roditeljima koji sa djecom žele podijeliti ugodne trenutke i veselje koje prati sve rođendane. Svi djelatnici sa punim srcem sudjeluju u realizaciji aktivnosti kako bi sve bilo ispunjeno svečarskim tonom. Tjedan je započeo pjesmom, plesom i rođendanskim tortama.

Slavljenicima se pridružio i općinski načelnik Goran Kaniški koji je stigao sa poklonima za sve vrtićarce, razveselivši ih sa kolačima, te novim didaktičkim igračkama.

- Ovim putem želimo se zahvaliti djeci i roditeljima, kako sadašnjim, tako i onim bivšim. Želimo se zahvaliti svim odgojiteljicama, djelatnicima i suradnicima. Bez vas Dječji vrtić Bubamara ne bi bio to što je danas - jedan od najljepših i najboljih dječjih vrtića u Hrvatskoj - rekao je načelnik Goran Kaniški.

Komentari