najmlađa obrazovna ustanova

FOTO: CESTICA Za 15. obljetnicu Dječjeg vrtića "Zeko" mališani pustili balone sa željama

Objavljeno: 08.11.2018. 08:40

Zadnja izmjena: 08.11.2018. 08:54

Povodom 15. godišnjice rada Dječji vrtić "Zeko" u Cestici priredio je prigodnu proslavu, a slavlju najmlađe cestičke obrazovne ustanove bio je prisutan i načelnik općine Cestica Mirko Korotaj i ostali gosti. Iz Osnovne škole Cestica proslavi je bila prisutna pedagoginja Dubravka Žigmund i knjižničarka Tatjana Skupnjak Žagi, a iz doma "Novi život" nazočila je Valentina Kočet Martinec.

Proslava je održana u najnovijem dijelu vrtića, a započela je u 10 sati. Na početku priredbe goste je pozdravila ravnateljica Brankica Vidrač, a čestitku na obljetnici Dječjeg vrtića Zeko u Cestici uputio je načelnik Mirko Korotaj.

Za obljetnicu rada vrtića djeca su otpjevala dvije pjesme, "Vrtić Zeko" i "Limači smo mali mi", a potom su i zaplesali. Također, za rođendan su pripremili balone na kojima su pridodane želje koje je pročitala Bojana Knezoci, nakon čega su ih djeca iznijela na trijem i pustila u zrak.

Po povratku u dvoranu, sudionici priredbe, 53. djece najstarije odgojne skupine, prvo su otvorila kutiju s poklonima koju im je donio načelnik Mirko Korotaj, a potom su se počastila tortom.

Nakon priredbe načelnik Mirko Korotaj obišao je, u pratnji ravnateljice vrtića Vidrač, voditeljice Tanje Vuzem te ostalih gostiju i mlađe odgojne skupine, a posjetio je i kuharice te obišao ostale prostorije vrtića. Petnaest godina rada u Dječjem vrtiću "Zeko" proslavile su ravnateljica Brankica Vidrač, kuharica Dragica Težak i voditeljica Tanja Vuzem koja je istaknula da je na današnji dan u vrtiću Zeko u Cestici smješteno, u šest odgojnih grupa,  67 djevojčica i 65 dječaka.

Komentari