predstavnici županije čestitali uskrs

FOTO: Pogledajte ovu gužvu na podjeli pisanica - 6000 jaja doslovce 'planulo'

Objavljeno: 29.03.2018. 11:26

Zadnja izmjena: 30.03.2018. 13:26

Foto: Dominik Sever

Uoči Uskrsa su Radio Sjeverozapad i Varaždinska županija poklonili građanima više od 6.000 uskrsnih pisanica, odnosno poklon-paketa koji se sastoje od jaja i boja za pisanice, a ovu manifestaciju već godinama tradicionalno pomaže tvrtka "Luneta" iz Ludbrega, jedna od najmodernijih farmi u Hrvatskoj.

Na tradicionalnoj manifestaciji Uskrsna pisanica, koju je RSZ organizirao uz potporu Varaždinske županije, građanima su na Varaždinskom placu poklon-pakete podijelili župan Radimir Čačić, posebna savjetnica župana Natalija Martinčević, TE direktor Radio Sjeverozapada Enver Muminović–Čevo.

Zanimanje je bilo veliko, a poklon-paketi su podijeljeni u svega 30-ak minuta. OPG Slavko Kotolenko i njihov Vinski hram pripremili su degustaciju blagdanskog vina, a obitelj Marije Cafuk iz Domitrovca je i ove godine za građane pripremila vreće krumpira.

- Svim građanima i građankama Varaždinske županije želim sretan i blagoslovljen Uskrs, da ove blagdanske dane provedu u krugu svoje obitelji, ispunjeni mirom i radošću – poželio je župan Čačić.

Komentari