VARAŽDINSKE TOPLICE

FOTO Dodijeljena javna priznanja povodom Dana grada Varaždinskih Toplica

Objavljeno: 11.11.2020. 19:21

Zadnja izmjena: 11.11.2020. 19:30

Na skromnijoj svečanoj sjednici Gradskog vijeća, kako bi se poštovale aktualne mjere sprečavanja širenja zaraze, u Varaždinskim su Toplicama uručena javna priznanja povodom Dana Grada, 11. studenog.

Gradonačelnica Varaždinskih Toplica Dragica Ratković uručila je javna priznanja.

Počasnim građaninom Grada Varaždinskih Toplica proglašen je general-pukovnik u mirovini Mladen Markač, a nagrada za životno djelo dodijeljena je Alojzu Slavku Bešeniću posthumno.

Nagrada za iznimna dostignuća u proteklom jednogodišnjem razdoblju uručena je Denisu Kovačiću, ravnatelju Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju.

Nagrada za iznimna dostignuća u proteklom jednogodišnjem razdoblju dodijeljena je i Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Leskovec Toplički za zapažene uspjehe ženske „B“ ekipe na brojnim natjecanjima. Antunu Detelju dodijeljena je nagrada za doprinos ugledu i promociji Grada Varaždinskih Toplica u zemlji i svijetu uspješnom gospodarskom djelatnosti. Niki Đuras uručena je nagrada kao najboljoj učenici osnovne škole za iskazan odličan uspjeh, postignute iznimne rezultate na natjecanjima iz matematike i fizike.

Zahvalnica Grada Varaždinskih Toplica uručena je Zlatku Lodeti povodom 25. obljetnice planinarskog društva, Željku Zguriću za ustrajan i uspješan rad trenera atletike,  dobrovoljnim vatrogasnim društvima Varaždinske Toplice, Leskovec Toplički, Tuhovec, Vrtlinovec, Donja Poljana i Drenovec. Naposljetku Zahvalnica Grada Varaždinskih Toplica dodijeljena je i Tamburaškom sastavu „Ex Fakini“ .

 

 

Komentari