Danas je u salonu Gradske vijećnice zamjenik gradonačelnika Zlatan Avar primio državne prvake u stolnom tenisu, stolnotenisače varaždinskog STARR- a.

Proteklog vikenda u Dubrovniku je održano  inale Hrvatske HEP Superlige za 2018. godinu na kojem su Tan Ruiwu, Zeng Jia, Nikola Horvat i Ronald Ređep, predvođeni trenerom Matthiasom Landfriedom po prvi puta u povijesti osvojili naslov prvaka Hrvatske.

Ređep je tom prilikom napomenuo kako ih niti Tanova bolest nije spriječila da ostvare pobjedu u Dubrovniku te kako je drugi meč na prvenstvu igrao pod temperaturom, te došao doslovce s inzfuzije u dvoranu. Ipak, postoje i problemi s kojima klub ne može napradovati.

- Imamo puno igrača i ekipe koje bi došle u Varaždin na pripreme, ali imamo jedan veliki problem, a to je da nemamo dvoranu, nemamo svoj prostor niti za školu niti za ekipu. Gosti smo u vlastitom gradu. Nadam se da će grad nakon ovog rezultata konačno sjesti i da ćemo dobiti taj prostor da možemo organizirati kampove i treninge - rekao je Ređep.

 

 

 

 

Ključne riječi: starr, stolni tenis, zlatan avar,

Komentari

24.04.2018. 16:54h Zadnja izmjena: 24.04.2018. 17:13