VEĆ 10. PUT

FOTO: Donosimo atmosferu dvoranskog kvartovskog prvenstva u Petrijancu

Objavljeno: 29.01.2017. 20:42

Zadnja izmjena: 01.02.2017. 14:13

Foto: Viktor Hranić

Ovog vikenda se u Petrijancu odigrava 2. i 3. krug dvoranskog kvartovskog prvenstva 'Petrijanec 2017' u kojem je svoje snage odmjerilo 16 ekipa.

Utakmice su se počele odigravati od 15 sati, a međusobno je igrala momčad 'Sive mekle' protiv momčadi 'Puaži', potom momčad 'Komar' protiv 'Stani i promisli', 'Van forme' protiv 'PSV(N.V)', 'Butina i glavna' protiv 'Puaži', 'PSV(N.V.)' protiv 'Gaj', pa 'Šiljo i ekipa' protiv 'Pekleni dečki' i momčad 'Venera' protiv momčadi 'Novo selo'.

Igrač momčadi 'Použi' Josip Božić istaknuo je kako je organizacija turnira vrhunska, izuzetno su zadovoljni. Njegova momčad već godinama sudjeluje na turniru, a odaziv publike je svake godine sve bolji.

Ovom prilikom načelnik Vladimir Kurečić je istaknuo kako se ovaj turnir održava već deseti put u sportskoj dvorani. Turnir je potpuno amaterskog karaktera, ne plaćaju se kotizacije, a i nagrade su simboličnog karaktera. Naglasak je na druženju, vlada jedna sportska borba u ugodnoj i zabavnoj atmosferi.

Načelnik nije krio zadovoljstvo odazivom publike, te je nadodao kako je nogomet u Općini prilično jak, do nedavno je bilo aktivno 5 nogometnih kluba, no danas su 2 aktivna. Nakon ovog kvartovskog prvenstva, igrat će se i sponzorski turnir, u kojem će ekipe plaćati kotizaciju, organizirat će se tombola, a sve će biti humanitarnog karaktera kako bi se pomoglo studentima slabijeg imovinskog statusa.

Komentari