GRADSKI RUKOMETNI KLUB VARAŽDIN1930

FOTO: DRAMA U GRABERJU Preporođeni varaždinski rukometaši bili nadomak prve pobjede!

Objavljeno: 07.10.2018. 20:51

Zadnja izmjena: 08.10.2018. 12:17

Foto: Damir Ivančić

U 3. kolu Premijer lige GRK Varaždin 1930, pod vodstvom novog trenera Ilije Puljevića odigrao je bez pobjednika s ekipom RK Poreč 16:16 (6:7).

Tako je osvojen prvi bod u ovoj sezoni u tvrdoj utakmici pred ispunjenom dvoranom u Graberju.

Rukometaši iz Poreča furiozno su otvorili susret i poveli 4:0, ali Varaždinci se nisu predavali i pred kraj poluvremena izjednačuju na 6:6, ali se na odmor odlazi s golom manje.

U drugom dijelu novo izjednačenje dolazi 36. minuti,na 9:9. Nastavak drugog poluvremena ide u prilog Varaždincima i u 56 minuti susreta vode 16:13, ali nisu uspjeli sačuvati niti povećati vodstvo iz sedmerca i osvajaju samo bod.

Najviše golova kod Varaždinaca postigao Jakov Vrdoljak i to 4, a po tri su gola postigli su  Tomislav Špruk i Dominik Novak.

"Današnja obrana je vrhunac rukometne igre!"

Trener Ilija Puljević ipak je zadovoljan viđenim: - Poreč je odigrao puno bolje nego što je odigrao kod kuće protiv Sesveta. Mi smo promašili jednu dvije lopte, jedna dvije su na ispale, promašili smo dva „mrtva zicera“. Mi nismo stali nakon 4:0 za njih mi smo se vratili u igru, ali mi smo promašili svoje šanse a oni nisu. Najvažnije je da smo odigrali cijelo vrijeme jednu vrlo, vrlo dobru obranu. I ta obrana je odradila najveći dio ove utakmice. Na kraju šteta što nije dva boda. Promašili smo sedmerac za tri razlike ali morate znati da je to ekipa koja prije sedam dana u Rijeci doživila drugi poraz i nije izgledala dobro. Današnja obrana je vrhunac rukometne igre. A, za napad treba vremena. Ne može se za tri treninga napraviti više nego što se napravilo, naglasio je Puljević.

Komentari