najspretniji maturanti

Foto - Drugi dan Maturantike u sportskom duhu, šestero maturanata osvojilo nagrade

Objavljeno: 24.05.2022. 18:44

Zadnja izmjena: 24.05.2022. 18:44

Drugi dan "Maturantike" protekao je u veselom i sportskom duhu, pod motom "Sportom protiv ovisnosti".

Naime, u Parku mladih u Varaždinu održan je sportski dan, a maturanti su imali priliku pokazati tko je najuporniji i najizdržljiviji. Pod stručnim vodstvom predstavnika Fitness centra "5 Star" natjecali su se u dvije discipline, dizanju utega te ergometru, gdje je trebalo potrošiti 30 kalorija u što kraćem vremenu.

Zaklada za prevenciju kriminaliteta Sveti Mihael je za po troje najboljih u ženskoj i muškoj konkurenciji osigurala vrijedne nagrade, koje su im uručili Dalibor Božić, zamjenik predsjednice Upravnog odbora Zaklade, i Tatjana Novak, članica Upravnog odbora Zaklade.

Prvo mjesto osvojili su Helena Horvatić i Filip Biškup, a primili su zlatne medalje i poklon-bon za kupnju sportske opreme u iznosu od 600 kuna. Srebrna medalja uručena je Iki Golub i Emanuelu Špremu, koji su osvojili i mjesečnu pretplatu u Fitness centru "5 Star". Ana Cerjak i Jonathan Škoda plasirali su se na treće mjesto, koje im je, uz brončanu medalju, donijelo i poklon-bon za konzumaciju jela i pića u Parku mladih.

Maturantika se nastavlja sutra plesanjem Quadrille na Kapucinskom trgu u Varaždinu, točno u podne.

Komentari