sve čestitke

FOTO: DRŽIMO IM PALČEVE Djevojke iz DVD-a Toplice osvajanjem županije osigurale odlazak na državno natjecanje

Objavljeno: 15.10.2017. 09:42

Zadnja izmjena: 15.10.2017. 09:42

Ekipa ženske mladeži DVD-a Varaždinske Toplice svom nizu od 30-ak medalja u pet godina postojanja dodali su i pobjedu na netom održanom 12. natjecanju vatrogasne mladeži Varaždinske županije.

Time su stekle i pravo na odlazak na 13. Državno prvenstvo. Tim ih je povodom primila i gradonačelnica Varaždinskih Toplica Dragica Ratković, čestitavši im na dosadašnjim uspjesima te im poželjela puno sreće u budućem radu kao i na državnoj završnici. Djevojke i dalje vrijedno treniraju, a da su se treninzi isplatili pokazuju i svi njihovi rezultati. 

- Makar nam cure rastu, odlaze u srednje škole, fakultete ili počinju raditi, njihov angažman i zalaganje u društvu ostaje. Zajedno s ostalim ekipama DVD-a znaju na pravi način iskoristiti slobodno vrijeme, te stjecati nova poznanstva i prijateljstva. Ovdje uče ne samo kako prevladati strah i tremu već uče kako biti dobar čovjek, biti nekome prijatelj, osloniti se na bližnjeg te mu pomoći kada mu je pomoć potrebna. – objašnjava presjednica DVD-a Marinela Belavić prednosti treninga. Djevojkama čestitamo i želimo im puno uspjeha na državnom natjecanju!

I na netom održanom 12. natjecanju vatrogasne mladeži Varaždinske županije, članice DVD-a Varaždinske Toplice odnijele su titulu pobjednica, koja im je osigurala i odlazak na 13. Državno prvenstvo. Tim ih je povodom primila i gradonačelnica Varaždinskih Toplica Dragica Ratković, čestitavši im na dosadašnjim uspjesima te im poželjela puno sreća u budućem radu kao i na državnoj završnici.

Komentari