STOLNOTENISKI KLUB STARR VARAŽDIN

FOTO: Dva dana nakon utakmice Lige prvaka u Lisabonu Starr u derbiju Superlige uvjerljivo pobijedio Dubrovnik

Objavljeno: 20.10.2019. 13:49

Zadnja izmjena: 20.10.2019. 13:49

Foto: Damir Ivančić

Samo dva dana nakon utakmice 2. kola Lige prvaka u Lisabonu, gdje su Varaždinci "tijesno" izgubili 3:2, STK Starr odigrao i derbi Superlige te uvjerljivo pobijedio Dubrovnik 3:0.

Varaždinski klub uspješno se nosi s izazovima igranja u najelitnijem europskom klupskom natjecanju. U petak su u Lisabonu prikazali odličnu igru i na kraju "tijesno" izgubili 3:2 protiv vrhunske ekipe Sportinga, višestrukog pobjednika Portugala i stalnog sudionika najkvalitetnijih europskih klupskih natjecanja. 

Danas u Varaždinu STK Starr ponovo pokazuje kvalitetu svojih igrača i u derbiju Superlige uvjerljivo s 3:0 pobjeđuje ekipu Dubrovnika, s kojom godinama vodi bitku oko prve pozicije u Hrvatskoj. Kako je u protekle dvije godine Starr osvojio naslov prvaka Hrvatske današnje prezentacija najavljuje da bi se mogao očekivati i treći naslov prvaka Hrvatske, zaredom u Varaždinu.

Prvi je za stol došao Sun Chia Hung koji je s 3:1 pobijedio Mihu Simovića. Susret bez previše uzbuđenja, koji je od početka išao u jednom smjeru. U drugom je susretu zato bilo iznimno zanimljivo i uzbudljivo. Bivši hrvatski reprezentaivac Tan Ruiwu pobijedio je Tomislava Japeca s 3:2 u napetoj završnici. U posljednjem setu bilo je 9:9 da bi iskustvo, Kineza s hrvatskom putovnicom, donijelo prevagu na stranu varaždinske ekipe. U trećem susuretu Ronald Ređep pobjeljuje Dragurina Šurbeka s čistih 3:0 u setovima.   

Komentari