FOTO: Dva tjedna prije Božića Varaždin napokon okupalo sunce i privuklo ljude na ulice

Objavljeno: 11.12.2015. 13:39

Zadnja izmjena: 23.02.2016. 08:41

Foto: Siniša Sović

Nakon magle i oblačnog vremena, Varaždin je danas blistao u sunčanom ruhu. Premda je već gotovo polovica prosinca, prema vremenu se to nikako ne bi moglo zaključiti jer je danas u gradu bilo 7 stupnjeva... 

Lijepo vrijeme nastavlja se i ovaj vikend te se očekuje dnevna temperatura od 6 do 8 stupnjeva, bez padalina. Ipak, početak kalendarske zime itekako će se osjećati u jutarnjim satima pa se tako, najavljuju meteorolozi, očekuje temperatura oko ništice.

Do kraja mjeseca, sudeći prema prognozama, vremenski uvjeti ostat će isti. Na žalost mnogih, posebno najmlađih, niti ove godine nećemo imati "bijeli Božić" te je trenutna prognoza : oblačno s mogučnošću kiše i oko 4 stupnja po danu. 

Budući da je Varaždin u blagdanskom ruhu, a upravo danas počinje vikend, ne čudi to što su mnogi Varaždinci i drugi posjetitelji pohrlili u šetnju ili smo ih pak "ulovili" u žurbi između obaveza. Kao i uvijek, imali smo prilike vidjeti odjevne kombinacije u skladu s trendovima.

Zbog lijepog vremena, još se može vidjeti i laganija, jesenska odjeća. Ipak, najviše su prevladavali kaputići, jakne do koljena, šalovi i kape. Posljednji modni hit su i duge (kožne) čizme malo ispod koljena te kožne torbice. 

Pogledajte kako je to izgledalo u našoj fotogaleriji: 

Komentari