svečana sjednica

Foto - DVD Varaždinske Toplice proslavio 135. obljetnicu rada i djelovanja

Objavljeno: 19.05.2024. 19:12

Zadnja izmjena: 19.05.2024. 19:19

DVD Varaždinske Toplice je održalo svečanu sjednicu te je tom prilikom proslavljena 135. obljetnica ovog DVD-a.

Predsjednik topličkog DVD-a Darko Belavić otvorio je sjednicu, rekavši kako se na ovaj dan prisjećaju prošlosti, slave sadašnjost i s ponosom gledaju u budućnost DVD-a.

– Naša zajednica je posebna, ne samo zbog prirodnih ljepota i bogatstva, već i zbog ljudi koji je čine. Vatrogasci su uvijek bili tu, brinući se za sigurnost svih nas. Kroz sve ove godine, unatoč izazovima, nesuglasicama i promjenama, uvijek smo pronalazili snagu u zajedništvu i solidarnosti – kazao je Belavić.

Župan Varaždinske županije Anđelko Stričak tom je prilikom čestitao Društvu na velikoj obljetnici.

– Vatrogastvo je kod nas stil života; to je empatija prema unesrećenima, briga za svoj kraj, razvoj mjesta te očuvanje tradicije i običaja. Grad Varaždinske Toplice razvijamo kao centar hrvatskog zdravstvenog turizma, a da bismo to mogli, potrebno je voditi brigu o sigurnosti. Svi koji dođu ovdje na liječenje, oporavak ili odmor moraju se osjećati sigurno, dobro i komotno – rekao je Stričak i zahvalio vatrogascima na svim njihovim aktivnostima.

Uime Grada Varaždinske Toplice, Gradskog vijeća i u svoje osobno ime sve prisutne pozdravila je predsjednica Gradskog vijeća Ljubica Nofta, rekavši kako joj je čast biti ovdje i slaviti 135 godina djelovanja topličkog DVD-a. 

Komentari