Mali olimpijci

Foto - Dvjestotinjak mališana natjecalo se na Olimpijskom festivalu dječjih vrtića u Novom Marofu

Objavljeno: 26.05.2024. 17:51

Zadnja izmjena: 26.05.2024. 17:56

U Sportskom parku Novi Marof u petak je u organizaciji Zajednice sportskih udruga Grada Novog Marofa i Dječjeg vrtića Novi Marof održan jubilarni 20. Olimpijski festival dječjih vrtića - Novi Marof 2024., na kojem je sudjelovalo 220 djece.

Mališani iz sedam dječjih vrtića: Gumbek, Bambi, Pčelica, Sretna djeca, Leptirić, Tratinčica i Novi Marof, natjecali su se u olimpijskim disciplinama - trčanje, štafeta 4x20, skok u dalj, bacanje loptice i malom nogometu, a festival je otvorio novomarofski gradonačelnik Siniša Jenkač.

Gradonačelnik Jenkač prilikom otvaranja festivala rekao je da je cilj tog festivala potaknuti djecu da aktivno sudjeluju u sportu i da im se pokaže da je sport zabavan, zbog čega mu je drago što se i ove godine odazvao velik broj dječjih vrtića i mališana.

Ukupni pobjednici 20. Olimpijskog festivala dječjih vrtića Novi Marof 2024. su djeca Dječjeg vrtića "Tratinčica" iz Varaždinskih Toplica, dok je "fair play" ekipom proglašena ekipa Dječjeg vrtića "Pčelica" iz Bisaga, izvijestili su iz Novog Marofa.
 

Komentari