Općina Martijanec

Foto - ETNO dan KUD-a Martijanec i koncert Rajka Suhodolčana u Martijancu, evo kako je bilo

Objavljeno: 06.11.2023. 08:22

Zadnja izmjena: 06.11.2023. 08:30

Povodom obilježavanja blagdana Svetog Martina, Općina Martijanec slavi svoje dane. U sklopu programa Dana Općine Martijanec,  održan je ETNO DAN KUD-a Martijanec na kojem su nastupili brojni prijateljski KUD-ovi slaveći tradiciju svoga kraja.

KUD Martijanec djeluje od 1999. godine, a dozu posebnosti KUD-u daju i narodne nošnje koje su sačuvane od bake i djedova. Glavni cilj daljnjeg djelovanja KUD-a Martijanec je promicanje kulture svojih predaka te da time postanemo prepoznatljivi u Republici Hrvatskoj i inozemstvu.

Vrhunac večeri bio je koncert jednog od najpopularnijih pjevača s ovih prostora, koncert Rajka Suhodolčana koji je svojim izvedbama oduševio sve posjetitelje. Publika je uživala, a načelnik Općine Martijanec Branimir Nađ zbog toga je iznimno zadovoljan.

-Ovo je bio pun pogodak! Doista mi je drago što nam je u goste došla takva pjevačka legenda uz koju su se svi dobro zabavili. Dvorana je bila prepuna, a u hitovima Suhodolčana uživale su sve generacije naših mještana – izjavio je načelnik Nađ.

Komentari