gradske atrakcije

Foto - Europski turistički i food blogeri i novinari posjetili Advent u Varaždinu

Objavljeno: 30.11.2022. 18:37

Zadnja izmjena: 30.11.2022. 18:37

Varaždin je fotogeničan, a tijekom Adventa ljepota povijesne jezgre dobiva novu dimenziju, stoga nije slučajno da je u Varaždinu u posljednjih nekoliko dana boravilo 20 inozemnih blogera i novinara koji su došli istražiti naš grad i osjetiti čar Adventa koji je započeo prošlog petka.

Grupa od 19 blogera i novinara iz Europe, boravilo je jučer u Varaždinu u sklopu kampanje Hrvatske turističke zajednice #CroatiaFullOfMagic te su u pratnji vodiča Daria Čamića upoznali Varaždin i njegove atrakcije, a posebno su bili oduševljeni vožnjom na carouselu, kućom Djeda Mraza, gastro ponudom na kućicama i Ledenom čarolijom. Ugledni blogeri i novinari djeluju na tržištima Njemačke, Češke, Austrije, Norveške, Švedske, Ujedinjenog kraljevstva, Slovačke, Srbije, Italije i Cipra tako da će priče o Varaždinu i ljepotama Adventa doći u sve kutke Europe.

Također, predstavnice Turističke zajednice grada Varaždina, direktorica Jelena Toth i voditeljica razvoja destinacijskih proizvoda Smiljana Mlakar, sudjelovale su na 23. izdanju uglednog turističkog susreta "Turistička burza PUT" koji se ove godine od 28. do 30. studenog održao u Velikoj Gorici. Uz TZ grada Varaždina na Burzi „PUT“ sudjelovala je i TZ Varaždinske županije i ostale turističke zajednice s prostora naše županije.

Turistička zajednica grada Varaždina redovito sudjeluje na ovom skupu, a ove je godine poseban naglasak stavljen na cjelovitu destinacijsku ponudu Varaždina čija je okosnica manifestacijski, kulturni, ali sve više i aktivni turizam.

Komentari