grad ivanec

Foto - Evo kako će izgledati dograđeni sportski centar Vinski potok u Stažnjevcu

Objavljeno: 29.02.2024. 12:44

Zadnja izmjena: 29.02.2024. 12:44

U Gradskoj vijećnici Ivanec održan je radni sastanak s predstavnicima Udruge za sport i rekreaciju i gradskim vijećnicima iz Stažnjevca, na kome jeprezentirano idejno rješenje rekonstrukcije i dogradnje objekta u sklopu sportskog centra Vinski potok.

Sastanak je održan pod predsjedanjem zamjenika gradonačelnika Marka Friščića, a nazočili su mu gradski vijećnici Nikola Sedlar i Miroslav Rohtek te predsjednik Vijeća MO-a Denis Šimek i član Marko Lončar, ističu iz Grada Ivanca. Radi se o postojećem objektu koji je Grad proteklih godina legalizirao, a koji će tijekom ove godine biti opremljen i priključkom struje i vode. 

Dogradnjom će se u sklopu objekta urediti prijeko potrebni sanitarni čvorovi i kuhinja te spremište sportskih rekvizita. Ukupna površina objekta bit će više od stotinjak „kvadrata“. Time će Stažnjevec dobiti još jedan vrijedan društveni prostor namijenjen okupljanju građana, dodaju iz Grada Ivanca.  Idejno rješenje uređenja objekta izradila je varaždinska tvrtka Aris, a u ovoj godini predstoji izrada glavnog projekta i ishođenje građevinske dozvole.  Izradu projektne dokumentacije financira Grad Ivanec u iznosu od 7.825 tisuća eura.

Komentari