grad varaždinske toplice

Foto - U V. Toplicama održana edukacijska platforma 'Znanjem do uspjeha'

Objavljeno: 22.02.2023. 17:17

Zadnja izmjena: 22.02.2023. 17:17

U organizaciji Grada Varaždinskih Toplica te u partnerstvu s edukacijskom platformom "Valoreschool", u srijedu su se u Varaždinskim Toplicama okupile uspješne poduzetnice i poduzetnici iz Hrvatske i Slovenije te iznijeli svoja iskustva kako su svojim znanjem i vještinama došli do uspjeha.

Naime, "Znanjem do uspjeha" namijenjena je svima koji žele steći, podsjetiti se i razmijeniti iskustva kako doći do ostvarenja ciljeva. Tako je gradonačelnica Varaždinskih Toplica Dragica Ratković istaknula je zadovoljstvo što se upravo to održava u njihovom Gradu te smatra kako će žene ulaskom u poduzetništvo doprinijeti sebi i društvu. 

-Fokus nam je na tome da promijenimo percepciju našeg grada i pokažemo kako Varaždinske Toplice nisu samo Specijalna bolnica i liječenje, nego da se tu događaju i dobre stvari, kao što je ova prva međunarodna konferencija "Znanjem do uspjeha". Svim ženama koje možda razmišljaju o ulasku u poduzetničke vode poručujem da je to nešto prekrasno i da im je to prilika za samostalnom afirmacijom -rekla je Ratković. 

U sklopu edukacijske platforme Valoreschool, govorila je i Sanela Dropulić koja je rekla kako vjeruje da je ovo prva od mnogobrojnih konferencija, a da je jako bitno pokazati koliko žene ulažu u sebe i svoje kompetencije. 

Komentari