odlični rezultati

Foto - Evo kako je bilo na Festivalu gimnastike u Sračincu

Objavljeno: 18.04.2024. 10:30

Zadnja izmjena: 18.04.2024. 10:39

Održano je treće Otvoreno prvenstvo Sračinca u gimnastici: Festival gimnastike u Sračincu.

Preko 200 natjecatelja iz šest klubova popunilo je dvoranu Osnovne škole Sračinec. Natjecanje je održano u dvorani Osnovne škole Sračinec. Gimnastički klubovi Vindija Varaždin, MZM Čakovec, Vinica, Sokol Sisak, Bjelovar te domaćin, Gimnastički klub Sračinec, izmjenjivali su se u nastupima. Svečano otvaranje natjecanja obavio je načelnik Općine Sračinec Božidar Novoselec.

- Ova predivna manifestacija ne bi bila moguća bez angažmana Damira Fotaka, nastavnika tjelesne kulture u ovoj školi i trenera Gimnastičkog kluba Sračinec. Njegov rad s djecom uvijek ćemo pomagati kroz materijalnu, ali i moralnu podršku. Posebno želim zahvaliti i općinskoj vijećnici Đurđici Kovačić i njenim suradnicima, koji ulažu puno svog slobodnog vremena i energije, da bi na kraju imali ovako lijepu manifestaciju, - istaknuo je načelnik Novoselec.

Natjecatelji su se nadmetali u različitim kategorijama, pokazujući svoju izdržljivost, fleksibilnost i tehničku preciznost. Gimnastičari kluba domaćina mogu se pohvaliti brojnim osvojenim medaljama: 3 zlatne, 4 srebrne i 3 brončane medalje u pojedinačnoj konkurenciji te 2 zlatne, 2 srebrne i 2 brončane medalje u konkurenciji ekipa.

Komentari