Međunarodni dan

Foto - Evo kako je prošao ovogodišnji Dan društvenih igara u Jalžabetu

Objavljeno: 11.06.2024. 08:20

Zadnja izmjena: 11.06.2024. 08:20

U Domu Kulture Jalžabet proteklog vikenda održan je još jedan  "Međunarodni dan društvenih igara", na kojem su se, kao i prethodnih godina, okupili igrači svih uzrasta iz Hrvatske i šire,kako bi proveli dva dana u igranju, druženju i natjecanju. 

Petak je bio posvećen upoznavanju, druženju i igranju bez posebnog programa, dok je u subotu je bilo vrlo aktivno. Od 9 do 12 sati, u suradnji s Crvenim križem, organizirano je dobrovoljno darivanje krvi, pri čemu je najsretniji darivatelj osvojio društvenu igru po vlastitom izboru. 

Potom je u suradnji s Udrugom minijaturista, maketara i igrača stolnih strateških igara "Agram", organizirana je radionica bojanja minijatura. nakon čega je uslijedio zajednički ručak, pa turniri u igrama Unmatched, Ticket to Ride i Azul. Pobjednici turnira osvojili su nagrade u obliku društvenih igara i pehara. U večernjim satima održan je Pub kviz na temu društvenih igara. Ove godine sudjelovalo je preko 150 ljudi tijekom dva dana, izvijestili su iz Općine Jalžabet. 

Komentari