općina cestica

Foto - Evo što je rečeno na skupštini cestičkog NK Poleta

Objavljeno: 14.04.2024. 19:47

Zadnja izmjena: 14.04.2024. 19:47

Nogometni klub Polet Cestica održao je svoju 49. redovnu izvještajnu skupštinu. Sjednicu je otvorio predsjednik kluba Stjepan Dobrotić, a vođenje sjednice preuzeo je Miljenko Kokot, zajedno s članovima - Mario Borak i Tomislav Hrnčić.

Od sportskih postignuća istaknuto je osvajanje Kupa Općine Cestica te konačna 8. pozicija na tablici u prvom izdanju Elitne lige, najvišeg stupnja natjecanja Županijskog nogometnog saveza. Od održanih događaja klub je bio domaćin Kupa Općine Cestica te  domaćin prvenstva Hrvatske u Socca malom nogometu koje je promoviralo Polet i Cesticu diljem Hrvatske. Veliko infrastrukturno ulaganje bilo je u pomoćno igralište dimenzija 70 m x 40 m koje je bilo izgrađeno uz pomoć općine. Novo igralište će se koristiti za treninge seniorske ekipe i mlađih kategorija iz Nogometnog centra Cestica.

Na kraju sjednice, Sandra Županić, izaslanica Župana Anđelka Stričaka i Varaždinske županije, pohvalila je rad kluba i istaknula važnost suradnje s lokalnim zajednicama. Načelnik Općine Cestica, Mirko Korotaj, čestitao je klubu na postignućima i zahvalio mu na promociji Cestice kroz njegovo djelovanje. Istaknuo je Polet kao pravog partnera općini koji svako ulaganje u infrastrukturu već desetljećima opravdava. Općina će i ubuduće podržavati svaki dobar projekt koji klub osmisli, zaključio je.

Komentari