U atriju županijske palače

FOTO Evo što su sve predstavile Varaždinske poduzetnice - magnetići s cvijećem, nakiti, igračke, pčelinji proizvodi...

Objavljeno: 08.09.2018. 14:36

Zadnja izmjena: 08.09.2018. 17:12

Foto: Viktor Hranić

Danas se od 10 do 13 sati u atriju Županijske palače održalo druženje s poduzetnicama, koje su predstavljale svoje proizvode, djelatnosti i usluge. Prisutni su bili i župan Čačić, dožupani Tomislav Paljak i Robert Vugrin, te predsjednica Turističke zajednice Varaždinske županije Natalija Martinčević.

Poduzetnice su u atriju predstavile razne zanimljive aranžmane, od magnetića s cvijećem, vlastoručnih nakita, plišanih igračaka... Osim toga moglo se degustirati medenu rakiju, ali i ostale pčelinje proizvode.

Samostalna umjetnica i pčelini proizvodi

Upoznali smo i samostalnu umjetnicu Draženku Pohulek koja kaže: "Neki ljudi ili ne vole cvijeće ili ne uspijeva, od privatnih kuća do poslovnih prostora, mogu imati nešto lijepo i trajno što će ostati...", izjavila je Draženka, te nastavila "imam i male "aranžmančiće", jer zašto imati nešto na vratima samo za Božić, zašto ne za cijelu godinu, a kako smo mi grad cvijeća onda sam osmislila da budu i magnetići s cvijećem" zaključila je Draženka, inače članica Likovnog udruženja Varaždin.

 

Evo što kaže i Snježana Franić koja je predstavila OPG Franić: "Naš opg se nalazi u mjestu Tužno prema Ivancu. Bavimo se proizvodnjom i prodajom pčelinjih proizvoda, dakle med, ocat od meda, suha pelud, propolis, te medenu rakiju koja može poslužiti kao poslovni poklon, ili za svečane prigode".

Komentari