ljubav prema svom kraju

FOTO Prizori ludbreške Bednje fotografa Tomice Letine govore tisuću riječi

Objavljeno: 28.05.2017. 18:53

Zadnja izmjena: 28.05.2017. 22:18

U našem kraju, točnije kroz grad Ludbreg prolazi rijeka Bednja. Entuzijast i zaljubljenik u svoj kraj i nekadašnji učitelj tjelesnog u OŠ Ludbreg, Tomica Letina, svojim je budnim okom danas zabilježio predivne prizore koji nisu mogli ostati nezamjećeni.

Stanovnici ovog kraja itekako znaju za Letinu, a kako i ne bi kada vjerno bilježi sve prekrasne dijelove svoga kraja. Osim što je mnogim generacijama bio učitelj, svi ga znaju kao vrlo pozitivnu osobu koja je uvijek pronašla vremena za razgovor. Stoga, odlučili smo ga upitati zašto to toliko voli.

- Već godinama se bavim fotografijom iz hobija. Najviše guštam kada ljudi vide moje fotografije i napišu neki lijep komentar. Svoje radove objavljujem na GoogleMaps na kojem je potrebno sakupiti 500 bodova kako bi postao vodič, evo ja sada brojim preko 3000 i 4 milijuna pogleda. Fotografiram cijeli Ludbreg i okolicu, a i objavljujem i na youtube. Ja slikama govorim. - kaže Tomica Letina.

Za fotografiju je, dodaje Letina, potrebno biti u pravo vrijeme na pravom mjestu, primjerice Bednja je najljepša ujutro i navečer. Kada se stvore idealni uvijeti treba imati i ponešto znanja, a i kondicije. Ujedno još ovaj iznimno zanimljiv sugovornik sakuplja i stare slike. Nadamo se i veselimo još brojnim slikama ovog autora, a donosimo vam najzanimljivije fotografije koje su snimljene danas u Ludbregu, stoga uživajte u prekrasnim prizorima ludbreške Bednje....

 

Komentari