GRADSKI RUKOMETNI KLUB VARAŽDIN1930

FOTO: Furioznim tempom Dabrovi ostavili Rudare u Graberju na -11

Objavljeno: 30.03.2019. 21:52

Zadnja izmjena: 30.03.2019. 22:28

Foto: Damir Ivančić

Kompletan GRK Varaždin 1930, pod vodstvom Alana Belka uvjerljivo je pobijedio Rudar u trećem kolu Lige za ostanak. Pred punom dvoranom u Graberju Dabrovi su ostvarili visoki rezultat 36:25 (19:9).

 Već u početnim minutama susreta Varaždin 1930 igrao je agresivno i napadački. Postavili su se onako kako je trener Belko i najavljivao ovu utakmicu, kao presudnu. Prednost Dabrova samo se povećavala iz minute u minutu. Protivnički igrači jedva su stizali tempo kakv su nametnuli domaći ruometaši i rezultat je na kraju poluvremena to i pokazao 19:9.

Tempo nije padao niti u drugom dijelu i tako su varaždinski rukometaši dokazali da vrijede puno više od onoga što trenutno pokazuje mjesto na tablici Lige za ostanak.  - Zadivljuje me činjenica kako se ovi mladi dečki nose s pritiskom, jer kvaliteta uopće nije upitna, ali igrati pod pritiskom koji im visi iznad glave gotovo svaku tekmu stvarno nije lako. Velik korak je napravljen, ali ima još sedam kola do kraja, zadovoljan je bio Belko.

- Dva boda su arhivirana i sada idemo u goste Sesvetama gdje ćemo pokušati iznenaditi. Rekao sam već nekoliko puta da imamo kvalitetu i ako budemo ovako motivirani i napaljeni kao danas možemo se nadati dobrom rezultatu, najavio je Belko sljedeće kolo. 

 

Komentari