općina vinica

Foto - Gimnastičarke i gimnastičari GK Vinica postigli izvrsne rezultate

Objavljeno: 11.05.2022. 18:10

Zadnja izmjena: 11.05.2022. 18:10

U Sračincu u Sportskoj dvorani i u Čakovcu u Macanovom domu održana su natjecanja gimnastičara, a gimnastičarke i gimnastičari GK Vinica postigli su u oba natjecanja izvrsne rezultate.

Rezultati postignuti na 1. Sračinec kupu: Antonio Kapljić osvojio je zlatnu medalju, a dječaci ekipno 3. mjesto dok su predškolke ekipno osvojile 2. mjesto. U kategoriji 5. razreda Sara Spevan osvojila je zlato. U kategoriji 6. razreda Tesa Majhen osvojila je srebro, a Martina Kušinec zlato. U kategoriji 7. i 8.razreda i srednjoškolaca Valerija Crnko osvojila je broncu, a Rozalija Kušinec zlato. Ekipno 5. do 8. razred i srednjoškolke osvojile su prvo mjesto.

Rezultati postignuti na Macanovom kupu u Čakovcu: U kategoriji dječaci 4. razreda Benjamin Ian Šipek osvojio je srebrnu medalju, dok su dječaci ekipno osvojili 3. mjesto. Djevojčice 1. i 2. razred i predškolke osvojile su 2. mjesto ekipno. U kategoriji .5 razreda Sara Spevan osvojila je zlato. U kategoriji 6. razreda Martina Kušinec osvojila je zlato. U kategoriji 8.razreda i srednjoškolaca Valerija Crnko osvojila je srebro, a Rozalija Kušinec zlato. Ekipno 5. do 8. razred i srednjoškolke osvojile su prvo mjesto.

Djecu predredškolca i osnovnoškolca do 4. razreda trenira trenerica Anamarija Galeković u dvorani OŠ Vinica, dok gimnastičarke starijeg uzrasta 5. do 8. razred i srednjoškolke odlaze na treninge u sportsku dvoranu OŠ Sračinec ,a trenira ih trener Damir Fotak.

Komentari