u ktc-u

FOTO: Grad Ivanec priredio božićno druženje i darivanje za najstarije sugrađane

Objavljeno: 12.12.2019. 09:34

Zadnja izmjena: 12.12.2019. 09:48

I ove je godine Grad Ivanec organizirao tradicionalno božićno druženje za starije građane a unatoč poodmakloj dobi i zdravstvenim problemima, raspoloženje je bilo odlično.

Na druženje je bilo pozvano 930 građana starijih od 76 godina te su im uručene i poklon vrećice s prehrambenim artiklima. Druženje je potom nastavljeno u dvorani KTC-a, gdje se velikom mnoštvu okupljenih obratio gradonačelnik Milorad Batinić. - Drago mi je da vas se ove godine na ovom druženju okupilo više negoli prethodnih godina. Kao što i sami vidite, Grad puno radi na boljitku svih građana. Gradimo društvene domove, infrastrukturu, asfaltiramo ceste, sada postavljamo i klizalište ispred Gradske vijećnice i tako nastojimo osigurati primjerene sadržaje za sve generacije naših građana – poručio je gradonačelnik te sugrađanima čestitao Božić i u Novoj im godini poželio što bolje zdravlje.

Sve one koji nisu jučer u KTC-u preuzeli svoje poklon vrećice obavještavamo da ih njihovi pokloni čekaju u Gradskoj vijećnici Ivanec, gdje ih mogu podići u radnom vremenu gradske uprave od 7 do 15 sati. Sa sobom je potrebno ponijeti pozivnicu koja je svakom uzvaniku bila poslana na osobnu adresu

Komentari