dodjela nagrada

Foto - Grad Novi Marof nagradio 130 učenika i 19 učitelja i mentora

Objavljeno: 02.07.2024. 10:56

Zadnja izmjena: 02.07.2024. 11:26

I ove je godine Grad Novi Marof nagradio učenike i njihove mentore za postignute rezultate na natjecanjima, smotrama i susretima na županijskoj, regionalnoj i državnoj razini.

Ukupno je nagrađeno 130 učenika i 19 učitelja i mentora u OŠ Novi Marof i OŠ Gornja Rijeka, OŠ Podrute te Srednjoj školi Novi Marof. Proglašeni su i učenici generacije pa su tako u kategoriji "obrazovno područje" nagrađeni Marija Gazdek, Iva Međeral i Jakov Krbot, u kategoriji "sport"  Vili Hohšteter, dok je u kategoriji "glazbeno obrazovanje" nagrađen Josip Rabuzin. Nagrade su podijelili gradonačelnik Novog Marofa Siniša Jenkač i ravnatelj Osnovne škole Novi Marof Anđelko Bošnjak.

U Srednjoj školi Novi Marof titulu najbolje učenice generacije 2023./2024. ponijela je učenica Monika Ključarić. Novčane nagrade za učenike i učitelje ukupno iznose 6.344,12 eura, a učenici su, osim novčanih nagrada, dobili knjigu te priznanje i pohvalnicu. Učitelji mentori su osim novčane nagrade dobili priznanje i zahvalnicu.

– Čestitam svima na uspjesima, kako županijskoj i regionalnoj razini, tako i na državnoj. I ove smo godine nagradili veliki broj učenika i mentora, a to je samo pokazatelj koliko se u našim školama radi s našim učenicima, koji potom ostvaruju zbilja odlične rezultate na natjecanjima. Svima želim ugodne praznike i da se dobro odmorite, a u sljedećoj školskoj godini želim vam još više uspjeha – poručio je gradonačelnik Jenkač.

Komentari