završeni radovi

Foto - Gradonačelnica Dragica Ratković sa županom obišla asfaltiranu cestu u Hrastovcu

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 28.06.2022. 18:13

Zadnja izmjena: 28.06.2022. 18:16

Kako poručuju iz Grada Varaždinske Toplice, zahvaljujući njihovoj odličnoj suradnji sa Županijskom upravom za ceste, na gradskom području modernizirana je još jedna prometnica, ona u Hrastovcu.

Radovi na modernizacije ceste u Hrastovcu vrijedni su 612 tisuća kuna, a gradonačelnica Dragica Ratković zahvalila je ravnatelju Tomislavu Osonjačkom te poručila je kako na ovaj način povećavaju kvalitetu života građana.

- Zahvaljujem Županijskoj upravi za ceste što spremno prati naše potrebe i ulaže u ceste na području Grada koje su u njihovoj ingerenciji. Odličnom suradnjom s Varaždinskom županijom i svim institucijama Varaždinske Toplice jedno su veliko gradilište i sasvim će sigurno u skoroj budućnosti biti još privlačnije mjesto za život i doseljavanje – rekla je gradonačelnica Ratković.

Inače, Županijska uprava za ceste Varaždinske županije vodi brigu o 950 kilometara županijskih i lokalnih prometnica, od čega je još 50 kilometara neasfaltirano.

- Sada je modernizirana ova prometnica u Hrastovcu dužine 1300 metara, a u sljedećih nekoliko tjedana počinju radovi na križanju Oštrice na području Novog Marofa. Uz to je u planu asfaltiranje ceste u Vanjkovcu, nastavljaju se radovi u Gajevoj ulici u Cestici, u Horvatskom na području Ivanca bit će proširena cesta, a sve kako bi našim građanima omogućili što lakše i sigurnije prometovanje – rekao je župan Anđelko Stričak.

 

 

Komentari