Ulaganja u turizam

Foto - Gradonačelnik Batinić obišao najveće poduzetničko ulaganje u turizam na području Ivanca

Objavljeno: 07.09.2023. 07:55

Zadnja izmjena: 07.09.2023. 07:55

Gradonačelnik Ivanca Milorad Batinić obišao je trenutno najveće poduzetničko ulaganje u turizam na administrativnom području grada Ivanca, i to u Vinogradskoj ulici u Margečanu, gdje poznati poduzetnik Željko Vincek, odnosno njegova tvrtka Vinbreg gradi četiri kuće za tu namjenu.

Najveća od njih raspolagat će s tri dvokrevetne sobe, velikim dnevnim boravkom sa staklenom stijenom i svim pratećim prostorima te s vanjskim bazenom dimenzija 8x4 metara. Ostala tri objekta su identična, nešto manja, sa po dvije sobe s jacuzzijima, izvijestili su iz Ivanca.

Ispred najveće kuće bit će podignuta velika nadstrešnica preko cijelog parkirališta dimenzija 19x7,5 metara, a na njoj će biti montirani solarni paneli i četiri Sunčane elektrane preko kojih će se solarnom energijom napajati sve kuće, a posjetiteljima će na raspolaganju stajati i punjači za električne automobile.

U obilasku gradilišta gradonačelniku Batiniću pridružili su se i njegov zamjenik Marko Friščić te svi mjerodavni gradski pročelnici (Dunja Cerovčec, Stjepan Vincek, Ljiljana Risek), direktorica TZ Romana Pomper Pozder i direktorica Poslovne zone Ivanec Lana Labaš.

Sve četiri kuće u podjednakoj su fazi izvedbe, a plan je da se svi objekti otvore i u funkciju stave u proljeće iduće godine, uoči početka turističke sezone, navode još iz Ivanca.
 

Komentari