GRADSKI RUKOMETNI KLUB VARAŽDIN1930

FOTO U GRK Varaždin 1930 nastavili s treninzima nakon korona-prekida prvenstva

Objavljeno: 25.05.2020. 20:15

Zadnja izmjena: 29.05.2020. 09:15

Večeras je i seniorski sastav nastavio s treninzima nakon-korona prekida prvenstva. Igrači su do sada radili po individualnim programima, a sada će nastaviti s grupnim treninzima.

Premijer liga je prekinuta u ožujku, zbog pandemije koronavirusa, a nitko ne ispada iz lige i u rujnu se očekuje sljedeća sezona.  

Rukometaši GRK Varaždin 1930 imaju plan trenirati narednih pet tjedana, u ritmu tri puta u dvorani i dva puta u teretani. Trener Damir Turković okupio je seniorsku ekipu. - Cilj je vratiti im tonus, da se osjeti ova pauza. Trenutno se smije trenirati ali se ne smiju igrati prijateljske utakmice, što nam baš nije pravo ali moramo se držati novih pravila, dodao je Turković. 

Ekipa od prošle sezone je ostala na okupu, a eventualna pojačanja doći će u kolovozu, kada će početi prave pripreme za novu sezonu. - Svi su zdravi, oni koju su bili ozlijeđeni iskoristili su ovo vrijeme da se potpuno oporave, tako da su mi svi na rapolaganju za treninge, dodao je Turković.

Treninzi su organizirani prema preporukama koje su propisali HZJZ i koje su preporučili u HRS.

Što se tiče sljedeće sezone u Premijer ligi tiče, malo toga se zna. Govori se da su neki klubovi blizu odustajanja od lige, a čak je i SEHA liga upitna. Međutim, očekuje se da će do kraja lipnja biti puno jasnija situacija oko nove sezone.

Komentari