DOČEK U VIDOVCU

Foto - I mještani Općine Vidovec u podne dočekali novu 2023. godinu

Objavljeno: 31.12.2022. 16:23

Zadnja izmjena: 31.12.2022. 16:30

Točno u podne mještani Općine Vidovec ispratili su staru i „skočili“ u novu 2023. godinu. Naime i ove godine, u organizaciji Općine Vidovec – Povjerenstva za razvoj ruralnog turizma Općine Vidovec i u suradnji s vidovečkim udrugama organiziran je ispraćaj stare i doček nove godine, odnosno Memorijal Zdravka Cafuka „Zelje na veselje“.

Uz domaćina, predsjednika Općinskog vijeća Krunoslava Bistrovića, dočeku nove godine točno u podne prisustvovale su i zamjenica župana Varaždinske županije Silvija Zagorec te saborska zastupnica Nadica Dreven Budinski. U svom govoru predsjednik Općinskog vijeća Krunoslav Bistrović svima je zaželio sretnu, veselu, zdravu 2023. godinu.

- Ulazimo u novu s dobrim vibracijama, dobrim željama i voljom, uz nadu da ćemo i u narednom razdoblju surađivati sa svim udrugama, ljudima iz naše općine i cijele županije u dobrom duhu. Ova je godina bila možda i jedna od najuspješnijih za Općinu Vidovec, s obzirom na niz projekata koje smo započeli, koje odrađujemo, ali i koje ćemo realizirati u sljedećoj godini, a i dalje se javljamo na raspisane natječaje. Uvjereni smo da ćemo u ove četiri godine našeg mandata napraviti sve što smo si i zacrtali – rekao je Krunoslav Bistrović.

Zamjenica župana Varaždinske županije Silvija Zagorec pridružila se čestitkama.

- Zajedničkim snagama uspjeli smo prebroditi brojne izazove. Međutim isto se tako nadam da smo unatoč tim izazovima, u ovoj godini stvorili trenutke vrijedne pamćenja. I takvu ju trebamo ispratiti, s osmijehom na licu i pozitivnom energijom u srcu i nadom u bolje sutra – izjavila je zamjenica Zagorec poručivši kako novu godinu trebamo shvatiti kao novu priliku i pokušati izvući maksimum unatoč svim izazovima koji nas očekuju, kako na osobnoj, tako i na društvenoj razini.

Prisjetila se pritom i jednog od najistaknutijih poljoprivrednika u Općini Vidovec i Varaždinskoj županjiji, Zdravka Cafuka.

- Ovim memorijalom pokazujemo da našega Zdravka nikada nećemo zaboraviti, kao i sve vrijedne, marljive poljoprivrednike s područja Općine Vidovec – zaključila je Zagorec.

Svoj doprinos ovom radicionalnom događanju dali su članovi Udruge proizvođača povrća i voća Zeljari, Udruge žena Općine Vidovec, Udruge branitelja i veterana Domovinskog rata Općine Vidovec, Udruge vinogradara i voćara sv. Antun, DVD-a Vidovec i KUD-a Vidovec.

Komentari