sljedeća postaja novi sad

FOTO: IDEMO OTOK Jučer su mladi u Ludbregu uživali u svirci Cold Snapa i drugih metal i punk bandova

Objavljeno: 24.06.2017. 17:00

Zadnja izmjena: 24.06.2017. 17:03

Foto: Aleksandar Ribar

Već tradicionalna 12. ludbreška manifestacija Idemo otok jučer je na Otoku mladosti nastavila sa svojim bogatim i uzbudljivim programom. Osim street arta i izložbi, tu su i večernji koncerti - jučerašnji je program bio očekivano bogat i sjajan.

Šesteročlani groove metal band iz Varaždina Cold Snap - na čelu s frontmanom Janom Kerekešom - priredio je mladim ljubiteljima čvrstog i bučnog zvuka pravu glazbenu feštu koja je počela u ponoć. Nastupali su i drugi zanimljivi bandovi, mahom punk i metal stila - Bednja, Meant to be, Gužva u 16-ercu, Hrmülja i DJ Cile.

Cold Snap sad ima dva tjedna pauze, a onda nastupaju 6. srpnja na najvećem rock festivalu ovih prostora - Exitu u Novom Sadu. U međuvremenu će se Jan Kerekeš malo posvetiti svojoj drugoj ljubavi - glumi - pa ga već sutra navečer možete gledati u predstavi Ufuraj se i pukni. Večeras vas pak čekaju jamIT, U pol 9 kod Sabe, One Big Mob, DJ Mile, a vrhunac večeri vjerojatno će biti nastup Zadruge. Svi koji volite ove alternativnije glazbene stilove bez sumnje ćete uživati u večerašnjem programu.

Komentari