grad ivanec

Foto - Ivkomu isporučeno novo suvremeno vozilo za prikupljanje komunalnog otpada

Objavljeno: 15.02.2024. 17:52

Zadnja izmjena: 15.02.2024. 17:53

Komunalnoj tvrtki Ivkom Ivanec danas je isporučeno novo, moderno vozilo za prikupljanje komunalnog otpada. Primopredaji je nazočilo poslovodstvo tvrtke, a ključeve suvremenog vozila preuzeo je Edo Rajh, direktor Ivkoma, ističu iz Grada Ivanca.

Kako izvještavaju iz tvrtke, vozilo je nabavljeno putem javne nabave preko UniCredit leasinga Croatia uz financiranje na tri godine, a otplaćivat će se vlastitim sredstvima. Dobavljač vozila je Gradatin iz Sesveta. Novo vozilo zamijenit će dosadašnjeg, a omogućuje automatsko pražnjenje kanti od 120 litara i kontejnera od 5 m3 i 7 m3. Opremljeno je video kamerama i snimačem te sustavom za očitavanje čipova kanti, tako da se u svakom trenutku može dokazati bilo koja radnja prilikom rada vozila na prikupljanju otpada.

Ovime Ivkom nastavlja obnavljati svoj vozni park novim, suvremenim vozilima, dodaju iz Grada Ivanca. Prošle godine nabavljena su tri nova vozila – traktor s priključcima za zimsku službu, kamion kiper te vozilo za prikupljanje komunalnog otpada.

Komentari