evo detalja

Foto - Izabrano novo vodstvo Udruge branitelja Hrvatske Lepoglava

Objavljeno: 03.01.2024. 09:05

Zadnja izmjena: 03.01.2024. 09:05

Članovi Skupštine Udruge branitelji Hrvatske Lepoglava na redovitoj su izborno-izvještajnoj Skupštini u lepoglavskom Domu kulture, izabrali novo vodstvo koje će u narednom razdoblju voditi Udrugu.

Za predsjednika Udruge izabran je Stjepan Ficko, za dopredsjednike Zdravko Jakop i Stjepan Vresk, za tajnika Stjepan Golub, za članove Vijeća Udruge Tomo Jakop, Željko Bračko, Ivan Kos, Damir Zgrebec i Zlatko Juren. Članovi Nadzornog odbora bit će Stjepan Mađar, Stanko Šoštarić i Dražen Husnjak, a Suda časti Josip Škorak, Srećko Bačak i Branko Horvat. Za rizničara Udruge izabran je Milan Picek. Čestitke dosadašnjem i novom vodstvu, te svim članovima Udruge, uputio je gradonačelnik Grada Lepoglave Marijan Škvarić.

– Naš grad treba ovakvu udrugu kao što je prije 30 godina vas trebala domovina. Vaše iskustvo, znanje i hrabrost trebaju nam i danas kada gradimo svoju budućnost. Potrebno je da budete zajedno, da se družite, razmjenjujete iskustva i pomažete jedni drugima. Uz vas će, kao i dosad, biti Grad Lepoglava – istaknuo je.

Ispred Ministarstva branitelja članovima Skupštine i okupljenim gostima obratio se Ivan Hranj iz Centra za psihosocijalnu pomoć Varaždinske županije. Državni tajnik u Ministarstvu obrane, i novoizabrani dopredsjednik Udruge, Zdravko Jakop obraćajući se okupljenima prisjetio se stanja prije sedam godina kada nije bilo centara za branitelje i organiziranih liječničkih pregleda branitelja.

Komentari