mjesto uz njega, on uz njih

FOTO: Jeste li znali? Varaždin ima Zlatka Dalića, a Bednja - Andreja Kramarića!

Da Andrej nije zaboravio svoj rodni kraj, dokazuje i fotografija koju je upravo danas objavio na svojem Instagram profilu, a riječ je o hrvatskoj zastavi koju drži u rukama na kojoj velikim tiskanim slovima piše „BEDNJA"...
Objavljeno: 12.07.2018. 20:12

Zadnja izmjena: 12.07.2018. 20:15

Foto: Instagram

Nedavno smo veliku Rusiju izbacili sa Svjetskog prvenstva u njihovoj zemlji, a možda odlučujući pogodak za izjednačenje zabio je Andrej Kramarić. Potom, znate, uslijedili su dramatični penali i velika pobjeda Hrvatske, no jeste li znali da je Andrej Kramarić podrijetlom iz Varaždinske županije, točnije iz Bednje?

Da Andrej nije zaboravio svoj rodni kraj, dokazuje i fotografija koju je upravo danas objavio na svojem Instagram profilu, a riječ je o hrvatskoj zastavi koju drži u rukama na kojoj velikim tiskanim slovima piše „BEDNJA" uz komentar: "Hrvatska! Bednja! Ponos! Finale! Stižemo". Kako doznajemo od Bednjančana s kojima smo razgovarali, Andreju su oba roditelja podrijetlom iz Bednje, a on – premda je rođen u Zagrebu, kažu da je u Bednji prohodao. Njegova šira obitelj tako i danas živi u Bednji, pa nije rijetkost vidjeti našeg reprezentativca, a još češće njegove roditelje, u tom i inače prepoznatljivom mjestu u Hrvatskoj. Koliko je, pak, Andrej emocionalno vezan za mjesto u kojem posjećuje baku i širu obitelj, dokazuje i podatak da je prije nekoliko godina učenicima Osnovne škole Bednja poklonio lopte, mreže i sportsku opremu.

„Andrej je ovdje prohodao i k baki dolazio na ljetne praznike. Ne treba ni reći koliko smo ponosni na našeg Andreja Kramarića Bednjančanina! Svim srcem i plućima, uz cijelu Hrvatsku, bodrit ćemo našu reprezentaciju za prvo mjesto!“, rekao nam je načelnik Općine Bednja Damir Poljak.

 

 

Komentari