veselo druženje

FOTO: Jučerašnji posjet Djeda Mraza etno kući u Škarniku je oduševio sve uzraste

Objavljeno: 18.12.2016. 10:59

Foto: OPG Krpeta

Prije svog dugog puta koji službeno počinje na sam Badnjak, Djed Mraz je ove godine odlučio malo odmoriti i te je tako posjetio etno kuću u Škarniku, u blizini Varaždinskih Toplica, gdje ga je ugostila obitelj Krpeta.

Budući da su sobovi Djeda Mraza otišli na obližnje brdo Vidobrnjak na ispašu, djedicu i njegovu pomoćnicu su ostavili bez prijevoznog sredstva. No, veseli duo se nije dao smesti te su na imanje OPG Krpeta stigli u velikom stilu, naime, pred četrdesetak mališana su se dovezli na pravoj magičnoj letećoj frezi.

Djedica se jako razveselio kad je vidio dječicu koja su ga s oduševljenjem dočekala. Zahvalio im je, te ih je pozvao da uđu u Etno kuću gdje su ih već čekala njihova pisma i mali slatki pokloni.

Nakon podjele poklona, dječica i njihovi roditelji, bake i djedovi zasladili su se domaćim buhtlama, kobasicama  te kuhanim vinom, čajem ili domaćom rakijom.

Članovi obitelji Krpeta nisu krili zadovoljstvo činjenicom što je Djedica odlučio posjetiti baš njih, te im pružio priliku da zajedno s njim razvesele svu dječicu koje su se ove subote zatekla njihovom imanju.

 

Komentari