kako je samo tako mogao stradati?

FOTO: DA TI SRCE PUKNE Upoznajte Otta, psića koji je samo čudom i dalje živ nakon nevjerojatno teških ozljeda

Objavljeno: 08.10.2017. 19:43

Zadnja izmjena: 08.10.2017. 19:45

"Ovo je Otto" - tim riječima na fejsu Udruge Spas Varaždin započinje neshvatljiva i strašna priča o desetak kila teškom malom crnom mješancu. Otto je preživio ozljede koje su i dalje opasne po život.

Ne zna se točno kako je Otto stradao. Rane su takve da smo vas mi odlučili poštedjeti najgorih slika. Kod mnogih je prva pomisao bila da se radi o nedjelu nekog nečovjeka - pa su čak i stizale razne dojave tko bi mogao biti nepoznati mučitelj. No, postoje i verzije da je Otta pregazio automobil ili da su ga izgrizli drugi psi. Bilo kako bilo, Otto je ipak potražio pomoć od ljudi - ušao je u dvorište jedne kuće u Presečnom kod Novog Marofa i zavapio nijemim pogledom. Ljudi su potom nazvali Udrugu Spas, a oni su ga dali veterinarima koji su Ottu pružili prvu pomoć.
- Dobili smo dojavu jučer i reagirali odmah, ni ne sluteći u kakvom stanju će biti pas. Ozljede su užasne, bol koju je trpio danima je bila nesnosna ... pas u totalnom šoku, izgubio je puno krvi. Otto je životno ugrožen ... treba svu pozitivu ovog svijeta da prezivi .... mi nikad ne odustajemo i vjerujemo da Otto osjeća svu ljubav i brigu kojom je sada okružen prvi puta u životu. - stoji na fejsu Udruge Spas. I mi se pridružujemo željama za Ottovim oporavkom. A ako se radi o djelu manijaka - onda nepoznatom zlikovcu želimo dug život... iza rešetaka.

Komentari