FIGHT CLUB KOVAČIĆ

FOTO: Kakav fight u Areni! Emanuel Šprem osvojio titulu juniorskog prvaka Europe!

Objavljeno: 15.09.2019. 10:57

Zadnja izmjena: 16.09.2019. 13:24

Foto: Damir Ivančić

Emanuel Šprem sinoć je u Areni Varaždin pobjedom nad Amarom Hodžićem iz Slovenije osvojio titulu juniorskog proamaterskog prvaka Europe u kickboxingu, u kategoriji do 75 kg po WMAC federaciji.

U sklopu obilježavanja 15-te godišnjice kluba FC Kovačić u Areni Varaždin su održane Svjetske igre borilačkih sportova, koje su protekli vikend u Varaždin dovele više od 500 boraca iz cijelog svijeta. Organizator događanja je svjetska federacija WMAC. U dva dana gledatelji su tako besplatno mogli vidjeti najbolje svjetske borce u nekoliko borilačkih sportova a finale je bio borba za juniorskom prvaka Europe, koja je pripala domaćem borcu Emanuelu Špremu. On je u svojoj, desetak godina dugoj borilačkoj karijeri redom osvajao brojne turnire i naslove prvaka u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji, i jedan je od najperspektivnijih boraca iz škole FC Kovačić. 

U sinoćnjoj borbi pobjednik je odlučen tek u ekstra rundi jer je nakon pet rundi rezultat bio izjednačen. Ljubitelji borilačkih sportova zasigurno nisu bili razočarani jer su vidjeli kvalitetnu i neizvjesnu borbu za prvaka. 

Nakon proglašenja pobjednika i završetka Svjetskih igara borilačkih sportova, Siniša Kovačić, predsjendik FC Kovačić podijelio je zahvalnice pojedincima i kolektivima koje kontinuirano potpomažu rad kluba.

Komentari