#OSTANIDOMA

FOTO Kako Varaždinci poštuju odluke o ograničavanju zadržavanja na ulicama i drugim javnim mjestima?

PU varaždinska

Objavljeno: 04.04.2020. 16:02

Zadnja izmjena: 04.04.2020. 16:22

Na prometnicama, ulicama i trgovima Varaždinske županije i danas, u subotu 4. travnja, bez obzira na lijepo vrijeme građani Varaždinske županije vrlo su disciplinirani i poštuju Odluku o mjeri strogog ograničavanja zadržavanja na ulicama i drugim javnim mjestima.

Iz PU varaždinske i nadalje apeliraju na sve građane, da se ne zadržavaju u velikom broju na javnim površinama, gdje se može kretati i zadržavati veći broj osoba i gdje inače boravi velik broj građana.
"Obzirom na trenutačnu situaciju, a u cilju sprječavanja širenja zaraze koronavirusom, prilagodite svoje navike, te slobodno vrijeme i aktivnosti na otvorenom obavljajte u kraćem vremenu, na mjestima za koja znate da ih ne posjećuje veliki broj ljudi.", poručuju iz PU varaždinske.
Policijski službenici Policijske uprave varaždinske svakodnevno nadziru i provode mjere Stožera, pa tako i ove Odluke o mjeri strogog  ograničavanja zadržavanja na ulicama i drugim javnim mjestima, te mole sve da prate savjete i upozorenja policijskih službenika na terenu. Naglašavaju da svi građani koji ne budu poštivali upute i naredbe policijskih službenika podliježu zakonskoj odgovornosti i mogu biti sankcionirani.
Na kraju se zahvaljuju svim građanima koji poštuju Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i odgovornim ponašanjem čuvaju sebe i sve sugrađane.

Komentari