slobodan dan

FOTO Nijedan Kaufland u zemlji danas ne radi - a razlog je uistinu jedinstven

Objavljeno: 03.10.2017. 10:36

Zadnja izmjena: 03.10.2017. 10:37

Foto: Željko Porobija

Premda je to već bilo najavljeno u nekim medijima, danas su se brojni kupci u Varaždinu prilično zbunili kad su naišli na vrata Kauflanda zatvorena. I na obavijest da će se s normalnim radom nastaviti sutra.

Razlog današnjeg zatvaranja trgovina objavljen je i na plakatu izvješenom na ulaznim vratima, a potpunija je obavijest dana i na web stranici Kauflanda.

- U utorak 3.10. odlučili smo provesti zabavan dan sa svim svojim djelatnicima. Prvi puta će se na jednom mjestu okupiti 3500 djelatnika iz svih naših trgovina, Centralnog skladišta i Centrale. Svi će zaposlenici imati plaćeni SLOBODAN DAN i provest će ga u ugodnom zajedničkom druženju. Uz vas, naše kupce, djelatnici su snaga, temelj i nositelji uspjeha Kauflanda, zato im ovim zajedničkim druženjem želimo pokazati da cijenimo njihov trud i rad. U skladu s time, sve će trgovine Kauflanda taj dan biti zatvorene, stoga vas molimo za razumijevanje. - stoji u obavijesti.

Upitali smo i kupce koji su - očito ne znajući za ovu informaciju - naišli na zatvorena vrata, kako gledaju na ovaj potez.

- Meni je to dobro. - izjavio je jedan kupac, dok je drugi nadodao - Trebali bi im tako zabraniti i rad nedjeljom. U komunizmu se nije radilo nedjeljom.

Komentari