nema odmora dok traje obnova

FOTO Klensi proveli slobodan vikend u velikoj radnoj akciji obnove svlačionice

Objavljeno: 02.10.2017. 16:53

Zadnja izmjena: 02.10.2017. 16:54

Zbog neparnog broja ekipa u ligi, NK Klenovnik je dobio slobodan vikend. Kojega su zbog lijepog vremena odmah iskoristili kako bi izveli neke neophodne radove na svojoj svlačionici.

Premda je istodobno i DVD Klenovnik imao radnu akciju na svojoj zgradi, odazvao se dobar broj dragovoljaca. Tako se sada Klensi mogu pohvaliti da su uspješno napravili nadstrešnicu - na koju treba još samo staviti lim - iskopali i zabetonirani parapet oko zapadne strane objekta te napravili temelj za spremište alata i ostalih potrepština.

- Nećemo na tome stati, ali idemo polako, korak po korak koliko nam financije dopuštaju kako bi sve zacrtane ciljeve i realizirali u sljedećih nekoliko godina. Sigurno nam je jedan od narednih infrastrukturnih radova ili fasada na objektu ili izgradnja tribina kako bi naši dragi navijači komfornije mogli pratiti naše utakmice. - izjavili su nam zadovoljni Klensi, još jednom zahvaljujući svojim sponzorima i donatorima koji su svojim uplatama na račun kluba omogućili da se radovi izvedu.

Komentari