u borbi s bujicom

FOTO Klensi se jučer borili protiv općeg potopa na terenu: 'Da su ovako bili složni na Maksimiru...'

Objavljeno: 18.09.2017. 16:24

Zadnja izmjena: 18.09.2017. 16:24

Jučer zbog nemogućih uvjeta na terenu nije odigrano 5. kolo 3. ŽNL u Klenovniku. Vjerni Klensi nisu uspjeli u borbi s prirodom, ali su još jednom pokazali slogu i maksimalni trud.

I igrači i uprava kluba zdušno su se bacili na posao još od jutarnjih sati, kad je bilo više nego jasno da je teren spreman eventualno za vaterpolo meč. U pomoć im je došao DVD Klenovnik sa svojom pumpom i nekoliko sati je trajala borba s poplavom.

Sloga veća od maksimirske

Dečki su preskočili i nedjeljni ručak s obiteljima, ali nesavladiva prepreka im je bio obližnji potok koji je stalno vraćao vodu nazad na teren. Na njihovu žalost - trud je bio uzaludan, dolaskom suca i delegata, te gostujućih igrača ustanovilo se da uvjeti ne dopuštaju odigravanje utakmice.

Svejedno, unatoč neuspjehu, Klensi su zadovoljni slogom koju su pokazali navijači, igrači, uprava i vatrogasci. Već ove subote priskočit će se u pomoć vatrogascima koje čeka ogroman posao skidanja krova s njihovog Doma i postavljanje novog - pa stoga pozivaju sve voljne da pomognu u ovom poslu.

- Da se u Maksimiru pokazala ovakva sloga pred utakmicu s Kosovom kao u Klenovniku zasigurno se utakmica ne bi bila otkazala, jer tamo ne postoji neprijatelj potok. - poručuju Klensi.

Komentari