'novogodišnje radosti'

FOTO Klinci se 'zaigrali' s petardama i namjerno zapalili kontejner u Jalkovečkoj ulici

Objavljeno: 28.12.2017. 09:34

Zadnja izmjena: 28.12.2017. 09:34

Praznično je vrijeme, a nekima to ujedno znači i krasnu priliku da se malo "poigraju" s petardama i pirotehničkim sredstvima. Baš kao i ovi neimenovani klinci u Jalkovečkoj 98 ispred ulaza D.

Bilo je 11 navečer, a radilo se o klincima - prema procjeni našeg čitatelja koji je sve vidio s balkona - starima maksimalno 15 godina. Dakle, onima kojima se petarde ovakve vrste ne bi nikada smjele prodati - a niti bi se u to vrijeme trebali nalaziti vani bez pratnji starijih. Prvo su bacili petardu u kontejner, koja je gromoglasno pukla, ali nije zapalila kontejner. Ipak su se dosjetili kako i to izvesti - pa su bacili petardu odmah čim se zapalila, tako da je ona svojim plamenom zahvatila papir. 

- Ja sam bio na balkonu cijelo vrijeme pa sam odmah vidio lagano svjetlost iz kontejnera. Odmah sam otišao zvati vatrogasce te smo ja i kolega uz pomoć cure i drugog kolege ugasili vatru. Međutim, od kontejnera više nije ostalo ništa. - priča nam čitatelj. Vatrogasci su ubrzo došli, ali im je preostalo samo da osiguraju mjesto događaja. A mi samo možemo čekati kad će se zapaliti sljedeći kontejner - kojega ćemo platiti iz vlastitih džepova. 

Komentari