zabavan dan

Foto - Klub mladih Ivanec organizirao Potragu za blagom, evo kako je bilo

Objavljeno: 31.12.2023. 09:53

Zadnja izmjena: 31.12.2023. 09:53

Foto: Grad Ivanec

Čak dvanaest ekipa mladih se odazvalo pozivu Kluba mladih Ivanec te se uključilo u Potragu za blagom. Riječ je o tradicionalnoj zabavno-edukativnoj akciji KMI-a, u kojoj se od sudionika zahtijeva dovitljivost i logika u rješavanju zagonetki, pitalica i anagrama. 

Nakon što je okupljenim ekipama kod paviljona u parku tajnik KMI-a Ivan Golubić pojasnio pravila Potrage i propozicije igre, a kapetani ekipa preuzeli QR kodove, počela je igra koja je sve natjecatelje provela kroz sedam lokacija. Prvo mjesto pripalo je ekipi Puce z Ivanca, na drugom se mjestu našla ekipa Mr. World Wide, a na trećem Chrush & Crosh. 

Klub mladih je organizirao i dječju Potragu za blagom, a potraga je ovoga puta pratila tematiku ovogodišnjeg Adventa u Ivancu, a to su Domaći iz priče Ivane Brlić Mažuranić.  Zadaća koju su djeca dobila bila je - pronaći što više Domaćih skrivenih u drveću, grmlju te uz staze u gradskom parku.  Svi Domaći su pronađeni, a djeci je za nagradu podijeljeno 200 slatkih paketića. Oni najuspješniji usto su dobili i pehare i nagrađeni su slikovnicama Šuma Striborova našeg „hrvatskog Andersena“. Volonteri Kluba mladih su u jednoj od adventskih kućica u parku organizirali foto kutak te face painting, a program je financijski podržao Grad Ivanec. 

Komentari